Massage naken bastu stockholm

massage naken bastu stockholm

Stängt till den 6:e Maj - vi flyttar till nya lokaler. Klubben Par i Bastu startade en kall januaridag Allt är mycket enkelt, vi som gillar att basta. Tyskar bastar och spa -ar nämligen helt skamlöst i gemensamma utrymmen. Gubbar och gummor i samma bastu, samma duschar och så vidare. Jag letar efter ett spa, helst i Linköping- eller Stockholms -området, där I bastun är det väl alltid praxis att vara naken, men jag är övertygad om. massage naken bastu stockholm

Massage naken bastu stockholm - sex-tjejer

Ovanstående sessions helhet utgår 2, timmar, för dig som önskar uppleva dess mångdemensionella  effekt. DIN TANTRA MASSAGE TERAPEUT;  Jag din massage-terapeut kommer ge dig min fulla uppmärksamhet i mellan 2 till 3 timmar, att beundra det gudomliga i dig och att vårda dina erotiska energier. Faktiskt vad det här Tilda, vår dotter, lärde sig att simma, någon halvkass sommar får många många år sedan nu. Stängt till den 6:e Maj - vi flyttar till nya lokaler. Klubben Par i Bastu startade en kall januaridag Allt är mycket enkelt, vi som gillar att basta. Tyskar bastar och spa -ar nämligen helt skamlöst i gemensamma utrymmen. Gubbar och gummor i samma bastu, samma duschar och så vidare. Jag letar efter ett spa, helst i Linköping- eller Stockholms -området, där I bastun är det väl alltid praxis att vara naken, men jag är övertygad om.

Massage naken bastu stockholm - sex ställningar

Vi vill att du har HELA din kropp sittande på en handduk, det gäller även fötterna. Fast att ha en lyxig spa-avdelning med olika bastur, bubbelpooler, vilrum, japansk trädgård, utomhuspooler och så vidare, och så vidare — där alltihop dessutom ingår i träningskortet… Det är faktiskt en sån grej som slipar ner tröskeln till något som faktiskt känns… hanterbart. Haha — vad roligt att få ett tyskt perspektiv på den här texten!

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *